STRAFADVOCATEN.NL

Strafadvocaten en advocatenkantoren gespecialiseerd in strafrecht vinden op plaats

strafadvocaten.nl

Uw advocatenpraktijk snel gevonden via StrafAdvocaten.nl

Het zoeken van een gespecialiseerde advocaat vindt steeds meer plaats via internet. De aanwezigheid van uw praktijk op internet wordt daarom steeds belangrijker: u wilt immers snel gevonden worden.

De vermelding van uw praktijk op StrafAdvocaten.nl heeft o.a. de volgende voordelen:

 

• wij vermelden al uw contactgegevens: naam, adres, telefoon en een link naar uw eigen website;

• u krijgt desgewenst een eigen vervolgpagina met een beschrijving van uw kantoor alsmede al uw contactgegevens inclusief een link naar uw website;

dubbele vermelding: uw kantoor wordt gratis vermeld op de website AdvocatenGids.NL;

• maximaal bereikbaar: uw praktijk is te vinden via de domeinnaam StrafAdvocaten.nl: een logische en gemakkelijk te onthouden naam die ook spontaan in de adresbalk van internet worden getypt. Dit wordt Directe Navigatie genoemd, d.w.z. het zoeken van informatie op internet buiten zoekmachines om, door direct een domeinnaam in te typen;

• vindbaarheid en gebruiksgemak: uw praktijk is op StrafAdvocaten.nl op diverse manieren te vinden, per provincie, per stad en door het zoeken op naam van uw praktijk.

 

U trekt extra cliënten voor uw praktijk voor slechts 250 Euro per jaar all-in (nog geen 69 cent per dag). De vermelding geldt voor een jaar en wordt behoudens opzegging voor de einddatum van het eerste jaar met dezelfde periode verlengd. Er zijn geen extra kosten voor onderhoud of beheer van de site.

 

Contact Voûte Digital Advertising B.V.

Voûte Digital Advertising B.V. will be the new name for InformationStart Internet Concepts B.V.

Whatsapp: + 31 651 922 582

| links |
InformationStart Internet Concepts B.V., The Netherlands